Lisansüstü Başvuruları Nihai Değerlendirme Sonuçları

Samsun Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Doktora, Tezli Yüksek Lisans, Yatay Geçiş ve Yabancı Uyruklu sonuçları ilan edilmiştir.

• Sonuçlar için > https://ilan.samsun.edu.tr
  • İlan sisteminde başvurduğunuz ilanın üst menüsünde yer alan “sonuç sayfası” sekmesine tıklayınız. Açılan sayfaya TC kimlik numarası bilginizi girerek sonucunuza ulaşabilirsiniz.

KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

Asıl listeden kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları online olarak yapılacaktır. Kayıt süreci şu şekildedir.

1- Adayların Enstitümüz tarafından kendilerine atanan öğrenci numaralarını öğrenmeleri gerekmektedir. Öğrenci numarasını öğrenmek için tıklayınız.

2- Adayların OBS sistemi üzerinden kesin kayıt işlemlerini tamamlaması gerekmektedir. Kesin kayıt sistemi için tıklayınız.

NOT: Kayıt sistemine girdikten sonra;

1. İşlem: “Online kayıt işlemi” sekmesini tıklayınız.

2. İşlem: Açılan sekmede “kabul ediyorum” kutucuğunu onaylayınız.

3. İşlem: Güvenlik sorusunu (matematiksel hesaplamayı) yanıtlayınız.

4. İşlem: Kesin kayıt işleminizi onaylayınız.

Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Dikkatine:

• Yabancı uyruklu öğrencilerin lisansüstü programı birinci taksitini (10.000 TL) yatırdığını belgeleyen dekont, kayıt formu ve başvuru sırasında sundukları evrakların aslı veya onaylı suretiyle Enstitümüze gelerek kayıt işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir.
  • Kayıt formu için tıklayınız.
  • Yabancı uyruklu öğrenci ücreti için tıklayınız.

E-Posta: [email protected]

Telefon: 0 362 313 00 55 / Dahili: 1805-1806