Tezsiz Yüksek Lisans Programı Sonuçları

Samsun Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Tezsiz Yüksek Lisans Programları Sonuçları ilan edilmiştir.

• İlan Sonuçları için tıklayınız > https://ilan.samsun.edu.tr
  • Başvurduğunuz ilanın üst menüsünde yer alan “sonuç sayfası” sekmesine tıklayınız. Açılan sayfaya TC kimlik numarası bilginizi girerek sonucunuza ulaşabilirsiniz.

KESİN KAYIT İŞLEMLERİ

Asıl listeden kayıt hakkı kazanan adayların kayıtları online olarak yapılacaktır. Kayıt süreci şu şekildedir.

1- Adayların Enstitümüz tarafından kendilerine atanan öğrenci numaralarını öğrenmeleri gerekmektedir. Öğrenci numarasını öğrenmek için tıklayınız.

2- Adayların Tezsiz Yüksek Lisans Programı birinci taksitini (7.500 TL) yatırmaları gerekmektedir. Tezsiz Yüksek Lisans ücret yatırma işlemleri için tıklayınız

3- Adayların OBS sistemi üzerinden kesin kayıt işlemlerini tamamlaması gerekmektedir. Kesin kayıt sistemi için tıklayınız.

NOT: Kayıt sistemine girdikten sonra;

1. İşlem: “Online kayıt işlemi” sekmesini tıklayınız.

2. İşlem: Açılan sekmede “kabul ediyorum” kutucuğunu onaylayınız.

3. İşlem: Güvenlik sorusunu (matematiksel hesaplamayı) yanıtlayınız.

4. İşlem: Kesin kayıt işleminizi onaylayınız.

E-Posta: [email protected]

Telefon: 0 362 313 00 55 / Dahili: 1805-1806